WEFIX

ALICE LANE, JOHANNESBURG

“SEAMLESS FLOORING ALONGSIDE A GREEN WALL
AND RAW-COPPER LIGHTING”

AFTER THE SUCCESS ACHIEVED IN THE NEW WEFIX STORE EXPERIENCE, WHAAM WAS TASKED WITH ACTUALISING THE DESIGN METHODOLOGY IN THE JOHANNESBURG REGION.

The greatest challenge in the Alice Lane project was to apply the philosophy of transparency, warmth and communication, within this 32sqm store in the state of the art Bowman building, Sandton.

This 36th store features an inviting full glass, high-street facing façade; which attracts attention from the hustle and bustle of the city of Sandton. As in previous projects, warmth is achieved with seamless quartz flooring alongside a green wall and raw-copper lighting. Our product display units are updated to include bamboo framing with recessed grey Formica faces to contrast the products showcased. Full glass walls between the front and back of house were continued in this store design to complete that feeling of transparency.

The Great Things We’ve Accomplished

More Work

We’d Love To Hear From You

Contact Us

Email:
Phone:
Address:

hello@whaam.co.za
021 045 0551
Mason’s Press
7 Ravenscraig Road
Woodstock
7925
Western Cape