WEFIX

BUITENSINGEL, CAPE TOWN

“TRANSPARENCY, WARMTH AND COMMUNICATION WERE
THE THREE KEY DESIGN PILLARS”

WHAAM WAS TASKED WITH CREATING A UNIQUE PHYSICAL SPACE TO INTRODUCE IFIX’S TRANSFORMATION INTO THE NEW WEFIX BRAND.

The main objective of this project is to construct a fresh, inviting space to facilitate genuine interactions and allow relationships between the brand and their customers to flourish.

A feeling of trust and accessibility is created by using full-length glass divisions to open up the space, which allow for an organic flow between the back of house technical repair area and the front of house retail environment. The combination of natural raw materials and high quality well finished surfaces, along with the introduction of living plants into the space, brings a sense of warmth to the traditionally stark and artificial feel of the tech-based industry. The post launch customer interactions and responses to the re-crafted environment, reinforce the design strategy we used and its alignment with our own design philosophy.

The Great Things We’ve Accomplished

More Work

Servicing all over South Africa

Contact Us

10 + 8 =

Email:
Phone:
Address: